Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Hledá se vůdce kultu banánového sexu!

Nové náboženství? Souložte na veřejnosti a budete mít dobou úrodu....

Policie Papuy - Nové Guineje marně pátrá po vůdci sekty, který vesničanům sliboval, že budou mít báječnou úrodu banánů, když se budou věnovat sexu na veřejnosti.

Když se policie pokusila muže a jeho věrné stádečko zadržet, všichni utekli do pralesa. Jak píše místní list Post Courier, podivný kazatel vesničanům v oblasti 200 km na sever od hlavního města Port Moresby sliboval, že když se budou oddávat sexu na veřejnosti, urodí se jim desetkrát víc banánů než je běžné.

Policejní inspektor Adam Busil novinářům potvrdil, že se svými muži o víkendu obklíčil chatrč vůdce sekty, tomu se přesto podařilo spolu s asi sedmi věrnými uniknout do pralesa.

"Použil dvě své manželky jako lidský štít, aby se vyhnul střelbě policie. Žádali jsme je, aby se vzdali, ale on odmítl," dodal inspektor Busil. Teď se policie pokouší podivné přívržence banánů hledat v pralese.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 95