Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katherine Heigl / foto: Shutterstock

Krásná Izzie z Chirurgů, co je nového? Adopce a...

Americká herečka Katherine Heigl známá jako potřeštěná Izzie ze seriálu Chirurgové adoptovala se svým manželem Joshem Kelleyem holčičku jménem Naleigh.

Desetiměsíční korejské děvčátko novopečené rodiče naprosto uchvátilo. “Milujeme ji! Zbožňuju její tlusťoučké ručičky. Je jedním slovem nádherná,” prohlásila herečka o své adoptivní dceři. Katherine také uchvátilo, že se holčička narodila 23. listopadu, což je jen o den dřív, než kdy slaví narozeniny ona. „To bylo pro nás znamení, že jsme zvolili dobře,“ vysvětlili manželé.

Exoticky znějící jméno Naleigh je dle vysvětlení Katherine spojením dvou jmen, a sice jména její sestry Nancy a matky Leigh.

 

Třicetiletá Katherine se za Joshe provdala v roce 2007. Podle některých informací manželé ještě vloni o dítěti nechtěli ani slyšet. Katherine ale nedávno pronesla, že chce dát šanci dítěti, které by jinak v životě moc štěstí nemělo, a rozhodla se s manželem pro adopci. Zlý jazykové ale tvrdí, že se třicetiletá herečka snažila už několik let otěhotnět a jelikož se jí nedařilo, rozhodla se svou touhu po dítěti vyřešit jinak.

Heigl nedávno radikálně změnila image a své krásné blonďaté vlasy si nechala ztmavit na čokoládovou hnědou. Jejím zatím posledním filmem je komedie Zbouchnutá a nyní pracuje na snímku s názvem Life as we know it.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 45