Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Posel smrti / foto: Shutterstock

Udušení v kondomu a další neuvěřitelná umrtí

Smrt není ničím příjemným, ale je součástí lidského koloběhu. Když někdo zemře „konvenčním“ způsobem, je to velká tragédie, ale těžko se proti tomu dá něco namítat.

Jenže když někdo skoná takovým stylem jako snad nikdo před ním, vypadá to, že si s ním pohrál osud.

Zabit seskočivší ženou
Sebevrazi by měli být nebezpeční jen sami sobě – to je ostatně účel. Bohužel, občas se stane, že tomu tak není a svým hloupým činem zmaří i jiné životy.

Jako například žena, která se ve španělském městě Villadecans vrhla z osmého patra. Spadla přímo na padesátiletého Ukrajince, který pod budovou procházel se svou ženou.

Sebevražednice zemřela na místě, muž byl převezen do nemocnice, kde bohužel zemřel také. Jeho manželka vyvázla jen s lehkými zraněními.

Zkoušel tvrdost skla a prolétl
Velmi úspěšný osmatřicetiletý právník na vrcholu kariéry, který byl dokonce partnerem prestižní právnické kanceláře v Torontu, zemřel opravdu kuriózně.

Skupině studentů práv na stáži v roce 1993 chtěl ukázat, že skla v mrakodrapu jsou opravdu nerozbitná. Už dříve podle svědků zkoušel vší silou naběhnout do skla a nikdy se skutečně nic nestalo.

Tentokrát se ale přepočítal a podcenil několik faktor, ať už lidský či prostě nedokonalostní. Rozběhl se proti sklu, které sice vydrželo, avšak vypadlo z rámu a právník před očima studentů letěl ze stometrové výšky dolů.

Spadl do kádě s čokoládou
Tomuhle se říká skutečně sladká smrt. Zaměstnanec čokoládovny Vincent Smith jednoho dne vykonával svou rutinní službu u velkého kotle míchajícího čokoládu. Jenže podklouzl a do kádě spadl.

Nejenže tam bylo zhruba 500 stupňů celsia, rozhodně nepomohly ani míchací nástroje. Ostatním zaměstnancům se Vincenta podařilo vytáhnout až po deseti minutách, kdy už byl mrtev.

Udusil se v kondomu
Muž, který se rozhodl, že si vylepší zážitek z masturbace, si na hlavu navlékl kondom – pravděpodobně se chtěl jen přidusit. To se mu ale nepovedlo a udusil se úplně. Lékařská zpráva prokázala, že jednatřicetiletý muž byl už sedm let HIV pozitivní.

Horská dráha ho chytla za vlasy
Mít dlouhé vlasy se někdy nevyplácí. Poznal to také zaměstnanec amerického zábavního parku v roce 2003. Muž zrovna promazával kolejnice horské dráhy, když ho za vlasy chytil jeden z vozíků.

Ten ho vytáhl až do výšky dvanácti metrů, přičemž ho skalpoval a muž pak následně letěl dolů, aby dopadl přímo na plot. Pochopitelně nepřežil.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 172