Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Archiv

Megan Fox se převlékala za banán. Byla chudá

Megan Fox se musela ke svým milionům tvrdě vypracovat...

Megan Fox, která byla nedávno zvolena za nejvíce sexy herečku na světě, dříve chodila převlečená za banán. Patřilo to k práci, kterou dělala jako teenagerka.

"Když mi bylo patnáct, pracovala jsem v kavárně Tropical Smoothie na Floridě. Musela jsem si na sebe vždycky obléct ohromný kostým banánu, postávat kolem vchodu, tančit a snažit se lákat zákazníky. Vůbec to nebylo anonymní. Kostým měl velkou díru na obličej, takže vám do tváře každý viděl. Známí ze školy jezdili kolem v autech a pokřikovali na mne různé sprosťárny," vzpomíná Megan.

Podle serveru FemaleFirst herečka přiznává i to, že nosila jen nejlevnější oblečení. Podobné, jaké předepisoval scénář filmu Jennifer´s Body, který ji proslavil.

"Bylo to neuvěřitelně kýčovité, příšerné a vypadalo to lacině. Byla jsem tím naprosto nadšená. Tak jsem se totiž oblékala na střední škole, protože jsem opravdu neměla moc peněz. Najednou jsem si v tom připadala jako holka z vesnice," dodává Megan Fox.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 78