Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cheryl Cole / foto: Elle

Sexbomba Cheryl Cole představuje tajné tetování

Sekne jí to?

Cheryl Cole podle nemalého množství mužů patří přinejmenším do první pětky nejvíce sexy žen světa.

magazin.cz

Zvláštní tetování
A Cheryl dobře ví, že toto označení je více než co jiného přelétavé, a tak se snaží, aby si ho udržela. Třeba prezentací nové sexy image na stránkách magazínu Elle, kde se objevila v námořnické čepici a černém trikotu.

Nutno říct, že na fotkách, kde odhaluje své tetování na netradičním místě, jí to sekne stejně jako jindy.

Její fanoušky možná zaujme, co na sebe v přiloženém rozhovoru prozradila. Prý na celém světě věří jen své mamince a psům.

magazin.cz
magazin.cz

Nevěrný Ashley?

magazin.cz
Možná překvapí, že nezmínila svého manžela – fotbalistu Ashley Colea. Kdo ale trochu sleduje život této dvojice, ví, že před nedávnem řešila Ashleyho záletnictví. Cheryl sice prohlásila, že nevěří povídačkám o jeho nevěře, možná je to ale jinak a nechtěla jen ničit obrázek šťastné dvojice, z nějž páru ostatně plyne nemálo reklamních příjmů.

„Myslím, že na manželství musíte hodně pracovat. Manželství nejsou růžemi dlážděné cesty – tak to nikdy nebylo,“ říká trochu záhadně Cheryl.

„Manželství tu není proto, aby bylo jednoduché. Není tu od toho, aby bylo perfektní.“ Že by si Cheryl projektovala své nepříjemné zážitky ze svazku do obecné definice manželství?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 44