Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zombie / foto: Shutterstock

Škola se připravuje na útok zombíků

Na Floridě jsou skutečně připraveni na všechno.

Být vždy a na všechno připraven se může vyplatit. Na floridské univerzitě to vzali vážně a rozhodli se připravit speciální plán, kterým by reagovali na náhlé rozmnožení a útok zombíků. Tedy na jakousi apokalypsu nemrtvých.

Vyškolení profesoři
Zaměstnanci školy už si zásady plánu museli náležitě osvojit. Škola ho nyní dokonce zveřejnila na svých webových stránkách, kde se s ním může seznámit každý. Je vyvěšen vedle o poznání racionálních plánů reagujících na hurikány či pandemie.

V plánu se přesně popisuje, jak by se zaměstnanci školy měli chovat, pokud by došlo k přepadení univerzity „monstry bažícími po mase“. Tento útok by podle vyhlášky mohl být doprovázen také specifickým sténáním.

Mezi doporučeními, které by zombíkům školní zteč ztížily, je například instalace jednoduše zabarikádovatelných dveří.

Důležité jsou zbraně
Nechybí ani návrh na vybavení profesorů a dalších úředníků zbraněmi, jako jsou pušky, pistole, brokovnice, motorové pily, baseballové pálky apod.

Přiložen je rovněž formulář, který by měl být vyplněn poté, co někdo zabije některého ze zombíků. Měl by v něm mimo jiné vysvětlit, proč se uchýlil k likvidaci nemrtvého.

Mluvčí školy znepokojené veřejnosti sdělil, že nová vyhláška byla dílem jednoho ze zaměstnanců, který chtěl trochu zlehčit debatu, která se vede o nejrůznějších přírodních katastrofách.

Dokument už byl ze stránek stažen.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 205