Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Marge Simpsonová bude v listopadovém Playboyi

Poprvé v historii slavného pánského časopisu Playboy se na přebalu objeví kreslená žena. Důvod je jednoduchý. Playboy chce nalákat mladší čtenáře. Marge bude samozřejmě patřit i vnitřní dvoustrana a bude to prý lechtivá podívaná.

Marge a její typický modrý, do výšky vyčesaný drdol a jinak nic? Co bude mít Marge na sobě nebo zda na sobě bude mít vůbec něco, to se svět dozví už 16.října, kdy se listopadový speciální Playboy objeví na amerických novinových stáncích. V tomto čísle časopisu se objeví i článek Ďábel v Marge Simpsonové.

magazin.cz

„Toto číslo jistě zapůsobí na čtenáře, jejichž věk je mezi 20–30 lety“, uvedla mluvčí časopisu Theresa Hennessey. Doposud totiž Playoboye četli průměrně spíš pětatřicátníci. Animovaná Marge na přebalu erotického časopisu nemá jen přilákat mladší čtenáře, ale je zároveň oslavou 20. výročí seriálu Simpsonovi, který se úspěšně vysílá už od roku 1989 a je nejdéle uváděnou sérií v hlavním vysílacím čase.

Marge úplně do naha
Zhruba 34letá Marjorie „Marge“ Simpsonová už v tomto seriálu byla kde čím. Nejen matkou tří dětí a poněkud prudérní manželkou šíleného Homera, ale vyzkoušela si i profesi policistky, hrála v muzikálu, byla předsedkyní poroty filmového festivalu i modelkou. Posledně zmíněná profese se jí teď hodí i do Playboye, jen její kreslíř ušetří za barvy, protože Marge prý bude úplně nahá, i když nejspíš do něčeho decentně zahalená.

Na sobě nebude mít ani své typické zelené šaty a možná ani rodinné dědictví: korále na krku. Kdo bude chtít vidět svůdnou Marge, jak ji pánbůh, totiž Matt Browning, stvořil, koupí si Playboye v obchodě, předplatitelé dostanou běžné vydání se skutečnou živou nahotinkou. Nebudou poněkud ochuzeni?

Marge se zařadí mezi nejkrásnější ženy světa
Playboy byl založen v roce 1953, od té doby na jeho stránkách odhalily své krásné křivky krasavice z celého světa. Marilyn Monroe (prosinec 1953), Madonna (září 1985), Cindy Crawford (červenec 1988, říjen 1998), Drew Bayrrymore (leden 1995) nebo třeba Charlize Theron (květen 1999).

Časopis vychází v mnoha jazykových mutacích téměř po celém světě. U nás je k mání od roku 1991. Na titulce se objevila třeba Olga Schoberová, Kateřina Brožová, Sabina Laurinová, Gábina Partyšová nebo Lucie Borhyová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 185