Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hrdinové / foto: Shutterstock

Hrdinka Claire se dočkala lesbického polibku

Tvůrci seriálu Hrdinové zavedli nové heslo: „Polib roztleskávačku, zachraň sledovanost.“

Producenti televizních Hrdinů postavili kampaň čtvrté sezóny na lesbickém polibku. Kdysi opěvovaný seriál s rekordní sledovaností totiž klesl v kvalitě a začali mu odcházet diváci.

Zatímco první sezóna měla průměrnou sledovanost 14, 3 milionů, otevírák čtvrté série si doma naladilo jen šest milionů lidí. Oproti minulému roku to je propad o 46 %. A pro úplnost dodejme, že když u nás Hrdiny nasadila televize Prima, ukousli si z koláče sousto s číslem 600 000.

Tak, teď už nás nikdo nemůže nařknout, že jsme nesplnili informační účel, a můžeme se vrhnout k děvčatům. Blonďatá roztleskávačka Claire je ve čtvrté sérii na vysoké škole, užívá si nový život na koleji, její spolubydlící spáchala sebevraždu, tak si našla novou kamarádku Gretchen, normálka. Gretchen hraje čtyřiadvacetiletá Madeline Zima, která zároveň otravuje Davida Duchovnyho v Californication.

magazin.cz

Blondýna si píše roli
Stanice NBC tento týden odvysílalo celkově třiašedesátou epizodu s názvem Hysterical Blindness, v níž došlo na dlouho slibovaný lesbický polibek. Vztah dívek tím dostal na obrátkách – nejdřív se pohádaly, poté se Gretchen vyznala ze svých citů a dala Claire filmového hudlana.

Je zajímavé, že s touhle zápletkou přišla sama Hayden Panetierre: „Scénáristé mě vždycky vrhnou do nějakýho vztahu, tak jsem řekla: Nemohla bych bejt s holkou nebo něco podobnýho?“ Scénáristé se úkolu rádi zhostili, dokonce už v roce 2007 přišli s roztleskávačkou, která by byla na holky. Její představitelka ale odešla do seriálu Zoufalé manželky.


Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21