Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zuzana Jandová / foto: Korzo

Miss ČR: Ideální oblečení? Tepláky a lodičky!

Modelka a stále ještě kralující Miss ČR 2008 Zuzana Jandová prozradila, v čem se cítí nejlépe, když nemusí být ve společnosti. "Nejvíce mi sluší volné tepláky a kšiltovka. V tom se cítím opravdu dobře," tvrdí.

"Nedávno jsem také zjistila, že zatímco z lodiček se mi puchýř neudělá, z botasek jo. Je to divné, ale je to tak. Ideálně bych tedy měla nosit tepláky s lodičkami," říká se smíchem modelka, která prý tuto kombinaci zatím ještě na sobě nikdy neměla.

"Tepláky nosím zásadně jen s žabkami nebo teniskami. Vzít si je k lodičkám? To není nic pro mě," tvrdí.

Přesně 24. října předá Zuzana svoji korunku Miss ČR nové vítězce a bude si moci začít plnit svoje sny, což nemohla, dokud byla svázána smlouvou s Miss. To, že kralovala déle než ostatní dívky, jí nepřipadá nijak výjimečné.

"Prodloužila jsem si to prakticky jen o půl roku, což pro mě nebylo nijak zásadní. Žádná důležitá událost se za tu dobu nestala. Své povinnosti jsem akorát dodržovala déle, což mi přineslo výhody i nevýhody. Rozhodně to ale neberu tak, že jsem výjimečná. Zkrátka to tak bylo a já jsem to přijala," vysvětluje rodačka z Karviné.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 86