Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Tahle kráska je prý moc tlustá na modelku

Topmodelka Filippa Hamilton obvinila vedení módního koncernu Ralph Lauren za to, že ji vyhodil kvůli její postavě.

Je tlustá i s podváhou
Tu by přitom drtivá většina lidí označila za perfektní. Filippa měří 1,74 metru a váží 54 kilogramů. Mohli jsme ji obdivovat na billboardech, v časopisech, katalozích či televizních reklamách. Sedm let totiž byla jednou z hlavních tváří Ralph Lauren.

Teď se k ní ale chlebodárce otočil zády. Filippa tvrdí, že jí bylo jasně řečeno, že není dostatečně hubená, respektive vyzáblá.

Podle BMI (Body Mass Index), který je sice nepřesný, ale určité vodítko přeci jen propůjčuje, má přitom Filippa čtyři kilogramy podváhu. Ani to ale pro hvězdnou kariéru u Ralpha Laurena zjevně nestačí.

magazin.cz

„Vyhodili mě, protože mám prý nadváhu a nevejdu se do jejich oblečení,“ tvrdí zhrzená modelka.

Jiné tělo, jiná hlava
Je to přitom jen týden, kdy se Ralph Lauren s fotkou Filippy postaral o pořádný skandál v Japonsku, kde vylepil příslušný billboard. Na něm ale měla modelka užší pas než hlavu!

Nakonec se ukázalo, že jediné, co na fotce patřilo slečně Hamiltonové, byla hlava. Tělo si módní magnát vypůjčil od nějaké bezejmenné anorektičky.

Oficiální zdůvodnění výpovědi pro Filippu zní tak, že nebyla schopná vyhovět smluvním požadavkům. To však modelka odmítá – za svou kariéru u Ralpha Laurena si držela konstantní váhu.

Padák je pro ni šok, jelikož pro firmu pracovala od svých patnácti let a její zaměstnance považuje za svou druhou rodinu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 351