Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: russellcrowimg.dailymail.co.uk

Z hereckých idolů jsou pupkáči

Jak vypadá Jack Nicholson, Val Kilmer, Pierce Brosnan či Russell Crowe s pořádným pupkem? Není to pěkný pohled, ale věk se holt podepíše na každém, některé z těchto hvězd jsou ale kvůli rolím schopny své vany zase shodit.

Takovým typem obětavého herce je například Russell Crowe, který mění vizáž od role k roli. Je chvilku tlustý prďola a pak se v posilovně změní zas na hotového krasavce. Tělo tím nejspíš musí pořádně trpět, ale jinak samozřejmě smekáme klobouk, protože to musí být pořádný záhul tahle přebytečná kila zase shazovat.

Třeba před pár lety měl super vypracovanou postavu, ale kvůli roli slavného boxera Jamese Braddocka ve filmu Těžká váha nabral 22 kilo. Inu, už sám název filmu napovídal, že hlavní představitel nesmí vážit 30 kilo i s postelí.

magazin.cz

Pierce Brosnan dohrál Bonda a přestal se hlídat
Pierce Brosnan oproti němu nemá moc co řešit, Jamese Bonda už nehraje a tu svou vaničku může nejspíš docela klidně schovat pod dobře šitým oblekem. Nebo by mu stačilo pár týdnů trochu cvičit a je to. U něj k žádným výraznějším výkyvům váhy nedochází, prostě a jednoduše jen asi stárne.

magazin.cz

Jako Clint Eastwood, jehož kdysi vypracované šlachovité tělo je dávno pryč. Tenhle americký herec, producent a režisér, který se proslavil v 60. letech jako Muž beze jména v sérii špageti westernů italského režiséra Sergia Leoneho, je dnes už skoro osmdesátiletý děda, takže i na jeho bříšku je to vidět. A ještě když se takhle pěkně povolí a vystrčí ho… Ale na ta léta stejně vypadá dobře.

magazin.cz

V životě se Eastwood živil kdečím, jako mladík byl například pastevec, dřevorubec, topič v ocelárně a po večerech hrál na klavír v barech a kavárnách. Coby celebrita dělal mimo jiné i starostu ve městě Carmel, kde žil. Získal řadu ocenění a užíval si i v milostných sférách. Ze dvou manželství má několik dětí a řadu dalších z mimomanželských vztahů. Celkem to dává jednoho syna a 6 dcer. Pak nemějte v osmdesáti povadlé bříško, i když cvičíte.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Jsou ale staří pánové, které nejspíš jejich linie vůbec nezajímá, příkladem je John Joseph Nicholson známý spíš jako Jack Nicholson, má sice své neoddiskutovatelné kouzlo, ale co je moc, je příliš. Jeho figura už vypadá vážně nezdravě.

To musí být nejspíš pořádná zabíračka tuhle vanu tahat všude s sebou. Na druhou stranu je mu už přes 70, takže má nárok vypadat sešle. Ale co, když někdo má doma na poličce 3 Oscary a 7 Zlatých glóbů, je mu nejspíš fuk, jak v důchodu vypadá.

magazin.cz
magazin.cz

Jim Morrison je těžká váha
No a kapitola sama pro sebe je Val Kilmer. Je ve svých padesáti letech proti ostatním výše jmenovaným vlastně mladík, ale vypadá, jako by měl za chvíli rodit. Z bývalého krasavce a sexy symbolu, který ztvárnil slavného zpěváka kapely The Doors Jima Morrisona, se stala malá velryba.

Ale jemu to očividně nevadí. Hraje ve filmech i na divadle, výborně zpívá, vždyť Jima Morrisona ve filmu zpíval sám. Má v sobě krev indiánského kmene Čerokézů. V mládí také jezdil rodeo. Dnes už by se mu na koně sice nasedalo hůř, ale úsměv z tváře mu ani pořádné bříško nezahnalo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 227