Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heidi Klum / foto: Egotastic!

Nahá Heidi Klum a hrátky s čokoládou

Nová kniha s Heidi Klum moc neskrývá.

Německá topmodelka spolupracuje se známým fotografem Rankinem už pár let. Výsledkem jejich snažení je kniha Heidilicious, která obsahuje i dříve nepublikované fotografie úspěšné modelky.

magazin.cz

V knize, která se už objevila v nabídce Amazonu neobsahuje moc textu, zato fanoušci ženské krásy si v ní přijdou na své. V době focení byla manželka zpěváka Seala těhotná, a tak s ní cloumaly chutě na sladké. Zřejmě tak vznikl nápad zachytit modelčino tělo zakryté jen rozpuštěnou čokoládou. S uklízením prý nebyl žádný problém, podle vlastních slov modelka většinu sladké dobroty olízala. Co na tu podívanou říkal štáb, se nám nepodařilo zjistit.

magazin.cz

Jisté je, že potomek, který ji při focení inspiroval, už je na světě. Před cca dvěma týdny přišla na svět při bezproblémovém porodu holčička Lou Samuel. Již tak velkou rodinu, čítající dceru s bývalým přítelem Flaviem Briatorem a dva syny se současným manželem, genderově vyvážila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 242