Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Václav Noid Bárta / foto: Korzo

Sexy hasič Noid Bárta čůrá do ohně

Václav Noid Bárta a moderátorka Kateřina Kristelová se zhlédli v hasičském řemesle.

Korzo oba zastihlo na akci, kde si zpěvák a muzikant vyzkoušel požárnický mundúr a moderátorka přilbu. Noid ještě stihl popřít svůj rozchod s Alenou Jáklovou a vlétl rychlostí blesku do hasičské kombinézy.

"Když jsem byl malej kluk, asi jako každý jsem chtěl zdolávat plameny. Pak mě to na chvíli opustilo, dal jsem se na muziku, ale teď jsem si vyzkoušel, co obnáší být hasičem, a vzalo mě to. Zúčastnil jsem se krátkého výcviku, byla to sice honička, ovšem stálo to za to," svěřil se Korzu Noid.

Hasil a uspěl
O změně řemesla sice zatím neuvažuje, ale nechává si otevřená zadní dvířka. "Říkám zatím, až mi dojdou muzikantské nápady, tak kdoví, po čem se poohlédnu," řekl tajemně. Jinak, jak prozradil, zatím nemusel hasit ani problémy ani oheň.

"Poslední oheň jsem likvidoval někdy vloni, ale ne hasicím přístrojem. Byli jsme s kamarády na rybách, pak jsme si je upekli a ohýnek zlikvidovali klasickým chlapským způsobem," vzpomínal se smíchem Vašek Noid Bárta.

Zpěvák a muzikant by na hašení ani neměl mnoho času. V těchto dnech vrcholí jeho práce na cédéčku a tak, jak tvrdí, si čas doslova krade. "Mám hodně plánů, ale málo času. Snad všechno zmáknu," dodal věčný optimista Bárta.

Ani Kristelová by u hasičů nastálo pracovat nechtěla.
"Kdepak, u moderování ještě nějaký čas zůstanu a nemíním měnit zaměstnání. Hasičům ale strašně fandím. Mám ráda odvážné chlapy a těmi oni v každém případě bezesporu jsou," prozradila Kristelová Korzu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 38