Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Andrea Verešová / foto: Korzo

Vychrtlé Verešové nadává manžel

Slovenská topmodelka Andrea Verešová se v poslední době pyšní mimořádně štíhlou postavou, kterou by jí po dvou dětech mohla závidět nejedna maminka. Přesto Andrea tvrdí, že jí úplně normálně a žádné extra diety nedrží.

Navíc vaření prý patří mezi její oblíbené koníčky, takže ochutnávky různých jídel si nemůže odepřít. "Vařím všechno možné. Úplně nejraději mám ale čínu a polévky na různé způsoby," svěřuje se modelka, která bude spolu s Ivetou Lutovskou, Katkou Sokolovou a Hanou Mašlíkovou ozdobou módní přehlídky Top Secret, jež se uskuteční 14. listopadu v pražském hotelu Hilton.

Kromě toho, že Andrea ráda vaří, prý také ráda peče. "Teď s dětmi peču a vařím vcelku hodně. Nejvíce mi chutnají koláče," tvrdí.

Manžel se bojí, že přibere
Jediný, kdo není z jejích jídel vždycky nadšený, je manžel, právník Daniel Volopich. "Manžel mi do vaření ani do pečení sice nemluví, občas mi ale nadává, že dělám příliš tučná jídla. Vždycky přijde a řekne mi: ,Ty chceš, abych přibral.´ A já na to: ,Ale ne, miláčku, já jen chci, aby sis pomlsal´," vysvětluje se smíchem Andrea.

Zatímco modelčina dcera Vanesska jí už stejná jídla jako rodiče, téměř roční syn Daniel Tobias má ještě speciální stravu.

"Pro malého zatím vařím osobitá jídla, protože je ještě kojeňáček. Všechno mu musím odstřeďovat a dělám mu pokrmy bez soli a tuku. Vanesska už jí všechno jako my a manžel si občas něco dosolí a dokoření. Děti to mít nemohou," říká kráska.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27