Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Korzo

Tahle kráska je česká Modelka roku!

Topmodelka Denisa Dvořáková převzala minulý čtvrtek v pražském klubu SaSaZu ocenění Elle Style Award v kategorii Modelka roku. Cenu jí předala další úspěšná česká topmodelka Simona Krainová.

Šaty přímo z Paříže
Ta si na tento galavečer nechala poslat šaty přímo z Paříže z nové kolekce Karla Lagerfelda a celou dobu trnula, zda včas dorazí. Její kolegyně Denisa Dvořáková sice oblečení měla, zato dorazila těsně před finále trochu zmatená.

"Abych se přiznala, právě jsem doletěla, takže vůbec nevím, kdo je v jednotlivých kategoriích nominován. Tuším, že je tam kategorie návrhář roku, style roku a modelka roku, kde jsem nominována já. Víc ale nevím," svěřila se krátce před zahájením.

Ihned po příletu se modelka, která dělala kampaně pro takové značky jako Christian Dior, Burberry, Chanel, Chloé, Kenzo či Prada, nechala nalíčit, učesat a obléct.

magazin.cz

"Mám na sobě šaty od značky Bottega Veneta a šperky od Bvlgari," svěřila se kráska, pro kterou to bylo první předávání cen Elle Style Awards. Z ceny měla velkou radost.

"Chtěla bych ji věnovat všem českým modelkám, které Českou republiku reprezentují v zahraničí, ale doma je nikdo nezná," řekla po převzetí ceny.

Také se svěřila, že její velkou inspirací je módní guru Karl Lagerfeld. A když prý může, nejraději se obléká sportovně. "Když jsem doma, volím sportovní, ležérní a pohodlnou módu. Když jsem v práci a chodím na castingy, samozřejmě oblékám elegantní a stylové věci, které se právě nosí."

V Česku se Denisa zdržela pouze do neděle. Poté odletěla zpět do New Yorku, kde má nasmlouvanou řadu prestižních přehlídek.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 458