Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Shutterstock

Šílená matka Angelina Jolie – chce sedmé dítě

Angelina Jolie se zřejmě chystá znovu adoptovat dítě. Zatím má tři vlastní a tři adoptované. Teď ji zaujala malá holčička ze Sýrie.

Je ale možné, že to bude problém pro Angelinin vztah s Bradem Pittem. Jeho přátelé totiž tvrdí, že Brad není připraven na další dítě. Angelina se však podle amerického magazínu OK! chystá na Střední Východ zachránit syrskou dívenku. Dříve adoptovala děti z Asie a Afriky.

Její nejnovější plány by ale mohly vést k velké hádce s partnerem. Brad jasně řekl, že šest dětí je naprosté maximum, které je možné zvládat. Představa dalšího dítěte se zdá naprosto šílená, ale Anglie je rozhodnutá dál rodinu rozšířit," řekl jeden z přátel páru.

Matkou za každou cenu
Angelina přitom už dříve adoptovala děcko sama, ačkoliv žila v manželství. Podle dokumentů amerického imigračního úřadu stojí na adopčních dokumentech jejího dnes osmiletého syna Maddoxe, původem z Kambodži, jen její jméno. V době, kdy ho diva adoptovala, tedy v roce 2002, přitom byla ještě vdaná za Billyho Boba Thorntona.

Na druhou stranu - Brad už dříve protestoval, a pak přiznal, že klidně bude vychovávat "celé fotbalové mužstvo".

Usmíření s otcem
Další věc ale Angelině vychází. Konečně se jí podařilo usmířit se s otcem, Jonem Voightem. Od roku 2001, kdy o dceři prohlásil, že je vyšinutá, s ním nemluvila.

Teď se zdá, že se vztahy mezi nimi daly do pořádku. Velkou roli v tom prý sehrál Brad. Ten Angelinu přesvědčil, aby to se svým otcem přeci jen zkusila. A povedlo se.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 190