Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zbyněk Drda / foto: Korzo

Zoufalý Superstar Drda hledá holku. Hlaste se!

Zpěvák Zbyněk Drda, vítěz třetího kola soutěže Česko hledá SuperStar, má dva tipy na nového česko-slovenského vítěze. Dívky ale možná bude víc zajímat, že ještě stále hledá tu pravou!

"Asi se mi vyhýbá nebo chodí jinudy než já," říká Drda se svým typickým záhadným úsměvem. A dodává: "Není kam spěchat, stejně ji objevím. Ale klidně se i hlaste, fakt jsem pořád volný," dodává rozverně.

Jména svých favoritů na SuperStar nechce prozradit. Ne snad proto, aby pak mohl říct, že tipoval správně, ale nechce nikoho ovlivňovat ani nikomu nadržovat.

Sám Zbyněk vzpomíná na soutěž a její atmosféru velice rád. I na svého rivala, kterého nakonec ve finále porazil, olomouckého rodáka Davida Spilku. Co tento zpěvák, který se zapsal do povědomí posluchačů jako rocker tělem i duší s typickým šátkem na hlavě, momentálně dělá, Drda neví.

Parta se rozpadla

"Vůbec se nevídáme. Po skončení soutěže bylo pár společných akcí, ale od té doby jsme se neviděli. Nevím ani, co dělá, jestli něco podniká, ani na jeho stránky jsem se nedíval. Doufám, že se mu daří dobře," říká Drda, který se kvůli zpívání přestěhoval z Karlových Varů do Prahy.

S některými soutěžícími přesto stále udržuje kontakt. "S těmi, co jsou v Praze. Párkrát jsem se potkal s Bárou Zemanovou, se Soňou Pavelkovou. Snaží se zpívat, ale je logické, že naše sláva upadla. Půl roku jsme byli pořád v televizi a najednou konec, člověk se musí starat sám o sebe. Pochopitelně, že je to těžké," konstatuje Zbyněk Drda.

Blonďatý andílek, který okouzlil dívčí publikum, si ale na nepřízeň osudu nemůže stěžovat. Prezentuje se jako sólový zpěvák, má svou kapelu, získal ocenění v zahraničí, dál na sobě pracuje. Je rád, že nabídek na vystoupení má dost. Láká ho i muzikál, a pokud by se pro něj objevila nějaká zajímavá role, určitě by ji zvažoval.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 144