Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Shutterstock

David a Victoria Beckhamovi: Budou žít odděleně!

David Beckham bude příští rok hostovat v klubu AC Milán. Jeho žena se ale nechystá opustit Ameriku a nejspíše tu i se třemi syny zůstane. Hvězdný pár tak bude žít odděleně.

David Beckham by se rád znovu dostal do anglického národního týmu a hostování v předním evropském klubu je šance, kterou si nemůže nechat ujít. Victoria Beckhamová ale rozhodla, že děti mají přednost.

Proto zůstane i s desetiletým Brooklynem, sedmiletým Romeem a čtyřletým Cruzem v Kalifornii a nebude je brát ze školy.

"Nemá v úmyslu stěhovat se. Všichni tři kluci teď chodí do stejné školy, jsou tam zvyklí a spokojení. Victoria proto rozhodla, že by to bylo moc zmatku, brát je pryč jen na pár měsíců," řekl jeden známý hvězdného páru.

Pokud se ale David Beckham dostane do národního týmu a pojede v červenci příštího roku na mistrovství světa, mohla by jeho přítomnost v Evropě trvat déle, než plánovaných šest měsíců.

Beckham zamíří do Milána v lednu 2010. Doufá, že ještě předtím jeho americký tým Los Angeles Galaxy vyhraje americkou ligu. Evropská sezóna končí v květnu a David Beckham věří, že se připojí k anglickému národnímu týmu. Ten by měl trénovat v Rakousku, uvádí list Metro.

V nejlepším případě by pak měl Beckham pro ženu a děti jen pár týdnů volna. Přiznal ale také, že až odejde z vrcholového fotbalu, usadí se v Hollywoodu.

"Vedeme tu normální život. Docela si dovedu představit, že bychom se tu na pár let usadili," přiznal Beckham.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37