Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Tipy pro úspěšnější flirtování

Ptáte se, jak se dostat dívce či ženě pod kůži? Nevíte tak úplně, jak na to? Inu, úsměvy a nějakým tím drinkem nic nezkazíte. Jenže ženy chtějí obvykle více...

Potřebujete slušnou dávku humoru, pohotovosti, charismatu a dobrého vzezření. Když to nemáte, musíte aspoň předstírat, že tomu tak je.

Dejte jí pocit, že je jedinečná
Při flirtování snad ani nemůžete udělat nic lepšího, než dát ženě pocit, že je jediná svého druhu a prostě zapamatovatelná. K tomu se nejlépe dostanete tak, že budete ignorovat úplně všechny ostatní. Pak se nemusíte bát pokročit o něco dál a zkusit jí říct, že je absolutně žhavá a přirozeně pokračovat…

Udělejte ji šťastnou
Začněte se bavit o věcech, o kterých se rád baví každý člověk. Když může říct své názory a ještě k tomu je vyslechnuta, to ženám přináší velké uspokojení. Bavte se o příjemných tématech typu dovolená, nakupování nebo oblíbené knihy. Tak nejsnáze navážete vztah, jelikož se vám otevře. Bude pak mnohem jednodušší přejít k něčemu jinému.

Buďte uvolnění
Za žádných okolností z vás nesmí vyzařovat to, že se snažíte jen z onoho jediného důvodu. Určitě se nevyplatí přemáhat a tlačit se do nepřirozených póz. Strategií úspěchu je naopak být zcela uvolněný, dát si načas s jejím poznáváním jako člověka. Když už se dostanete k hovoru o sexu, měla by jej iniciovat ona.

Pár originálních vtipů
Když své „vystoupení“ sem tam proložíte nějakým tím vtipem či historkou, nic nezkazíte. Samozřejmě za předpokladu, že je nebudete odříkávat jako naučenou básničku a že nebudou oplzlé. Vtipem podpoříte příjemnou atmosféru a ještě dokážete, že s vámi není nuda. A to je hodně důležité!

Buďte výmluvní
Zkuste působit jako člověk na úrovni, někdo, s kým se dá bavit o široké paletě témat a který se nevyjadřuje jako kulturní barbar. Přirozeně vyřčené košaté věty vám dodají auru vzdělanosti a rozhodně neuškodí nějaký ten odkaz na slavného klasika. Pravda, není úplně jednoduché něco takového zakomponovat do plynulé konverzace, ale kdo to umí, má takřka vyhráno.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62