Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: myspace.com/parishilton

Paris Hilton a Rihanna ve vaší posteli

Celebrity se snaží sama sebe propagovat všemožnými způsoby. Není den, aby se v médiích neobjevila nějaká ta aférka.

Přitom je to tak jednoduché, je potřeba chytit své fanoušky už od nejútlejšího věku. Superman či Spiderman to vědí, a tak si jejich figurky můžete koupit skoro na každém rohu. Jak by mohly takové panenky slavných herců či zpěváků vypadat, je vidět na následujících obrázcích.

magazin.cz

Například Daniel Radcliff a Rupert Grint, známí především ze série s Harry Potterem, těm by to slušelo v nejednom pokoji. A ne jenom dětském.

magazin.cz

Gwyneth Paltrow a její výrazné rysy jsou určitě ideální pro pěknou dětskou pannu.
Které dítě by ale chtělo

magazin.cz

Johna Travoltu, v stylizaci filmu Horečka sobotní noci, si ovšem nejsme jisti. Zde by nešlo spíše o upomínkový předmět pro starší ročníky.

magazin.cz

Panenka s tváří Katie Holmes jakoby vypadla ze solidního japonského hororu. Určitě během noci dětský pokoj minimálně pořádně prozkoumá, a když nebude mít její majitel štěstí, podívá se, co se skrývá v jeho útrobách.

magazin.cz

Modelka a herečka Lily Cole si svou přeslazenou tvářičkou říká o zpracování v růžové. Kosmetická firma, kterou propaguje, se zřejmě stihla vyřádit i na této představě o její panence.

magazin.cz

Jak jinak by mohla vypadat postavička ztělesňující kontroverzního Marilyn Masona. Lehce satanistická panenka voodoo bude zřejmě podle výrazu na vrcholu blaha.

magazin.cz

U Paris Hilton je občas těžké poznat zda se panenkou už nestala zaživa. Pokud by tedy takto vypadala panenka v životní velikosti, mohla by ji místo sebe posílat třeba na benefiční akce.

magazin.cz

Rihanna to v poslední době nemá jednoduché, ale aféra s Chrisem Brownem utichá a na scénu se dostalo její nové album. I proto má její panenková podoba lehce udivený výraz a věří na lepší časy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 66