Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beyoncé / foto: Shutterstock

Podivné výstřelky zpěvačky Beyoncé

Zpěvačka Beyoncé Knowles požádala v londýnském nočním klubu o větrák. Vymyslela si, že jí u stolu musí vlát vlasy stejně jako v jejím videoklipu.

Zpěvačka hitu Crazy in Love si zamluvila nově otevřený noční klub Kanaloa. Tady pořádala večírek pro svůj štáb a tanečníky, se kterými vystupuje na svém světovém turné I Am Sasha Fierce. Zaměstnance klubu, kteří pro ni večírek organizovali, však šokovala svým neobvyklým přáním.

"Beyoncé dorazila okolo půlnoci s obrovským doprovodem," uvedl účastník večírku. "Na jejím stole, hned vedle výběru koktejlů, stál velký kovový ventilátor, který měla jen pár desítek centimetrů od obličeje. Měl na ni foukat tak, aby jí vlasy vlály všude okolo - přesně tak, jak je to vidět v jejím videoklipu k písni Crazy in Love."

Zvláštní pokoj pro kufry
Není to navíc poprvé, co zpěvačka tento týden vzbudila pozornost svými výstředními požadavky. Když vystupovala v Liverpoolu, objednala si zvláštní hotelový pokoj, aby v něm složila svých 21 zavazadel.

"Z toho měla sedm kufrů, tři příruční tašky a dvě krabice, to všechno pro svůj ‚monstr koncert'. V těch kufrech zřejmě měla čtrnáctery šaty, hromadu bot, make-up a pětadvacet paruk," uvedl zdroj z hotelu Malmaison, kde si Beyoncé zamluvila pokoj za 170 liber na noc (v přepočtu 4 870 korun - pozn. aut.) jen pro svá zavazadla. Do pokoje jí kufry museli odnést hned čtyři pomocníci.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 64