Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Marge Simpsonová / foto: Playboy

FOTO: Simpsonová se odhalila pro Playboy

Až tohle uvidí Homer, vzpomene si na píseň, kterou v seriálu zpíval, když si jeho žena nechala omylem zvětšit poprsí. Hit Kdo pustil kozy ven? si můžete připomenout níže.

V listopadu je Marge vypustila znovu, a to na čtenáře pánského magazínu Playboy. Marge chce dokázat, že ani zralá žena po třech dětech se nemá za co stydět. Pokusí se k časopisu také přilákat mladší čtenáře dvacátníky, dnes si ho kupují hlavně muži kolem pětatřiceti let.

Především tím ale oslaví dvacáté narozeniny seriálu Simpsonovi, který už před časem dostal zelenou pro dvě nové sezóny. Mohl by se tak stát nejdéle vysílaným seriálem, který má svoje místo v hlavním vysílacím čase.

magazin.cz

Od založení v roce 1953 hostil časopis Hugha Hefnera na titulce herečky, zpěvačky, modelky i sportovkyně, ale nikdy se tam neobjevila kreslená postavička. Marge dostala dost prostoru – redakce jí věnovala několik stran s rozhovorem a článkem The Devil in Marge Simpson neboli Ďábel v Marge Simpsonové. Ten odhaluje dosud nepoznané stránky hospodyňky ze Springfieldu.

magazin.cz

Fotky zase odhalují její dosud nepoznané křivky. V průhledné košilce lascivně zve na koblížky a kdesi ve srubu láká Homera na nožky v silonkách.

Jiří Lábus zprávu nekomentoval.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 334