Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Má třináct dětí, ale touží po dvojčatech!

I díky Saře Fossové, těhotné matce třinácti dětí, asi hned tak nevyhyneme. Zasloužilá matka totiž tvrdí, že bude mít další děti, dokud se jí tentokrát nepodaří porodit dvojčata.

Sara chce po porodu čtrnáctého potomka, který se má narodit v dubnu, znovu otěhotnět.
"Už se nemůžu dočkat, až to znovu zkusíme," tvrdí zcela vážně Sára.

S partnerem Stephenem Smithem, který pracuje jako dělník na stavbě říčních lodí, dostávají od státu v příspěvcích na děti a ve slevách na daních celkem 4 200 liber (120 tisíc Kč) měsíčně. Se všemi dětmi žijí v domku se třemi ložnicemi v Derby.

"Máme několik paland. A všechen nábytek je na kolečkách, aby se dal před spaním převézt. Je to trochu těsné, ale útulné," líčila reportérům listu Metro Fossová.

Když poprvé otěhotněla, bylo jí teprve šestnáct let. Její první dítě, syn Patrick, se narodilo v roce 1986. Pak novopečená matka na deset let s rozením přestala a druhého syna Stephena měla až v roce 1996. "A pak se ve mně něco zlomilo. Prostě jsem nemohla přestat. Od té doby mám dítě skoro každý rok," přiznala čilá rodička.

Takže po Patrickovi a Stephenovi přišel na svět Malachai, Peppermint, Echo, Eli, Rogue, Frodo, Morpheus, Artemis, Blackbird, Baudelaire a momentálně devítiměsíční Voorhees.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 94