Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zvětšení prsou tukem z hýždí

Po větších prsou touží velké množství žen, ovšem spousta z nich se k operaci neodhodlá jednoduše proto, že si do těla nechtějí nechat implantovat silikony.

Kouzelně jednoduché
Podobně na tom byla také třiadvacetiletá Angličanka Lucy Mead, která se stala jednou z prvních, jež podstoupily novou metodu s cílem zvětšit prsa.

Jedná se o proceduru, která nevyžaduje implantáty a další pooperační léčbu. Vystačí si totiž s tukem a kmenovými buňkami z těla dotyčné. Ty potom použije pro zvětšení a zformování prsou.

„Od svých teenagerských let jsem chtěla větší prsa. Byla jsem ale rozhodnuta, že nebudu podstupovat invazivní chirurgii. Za takový zásah do těla mi prsa zase nestála. Lidé se sice divili, když mám velikost 34C, ovšem můj problém spočívá především ve tvaru prsou. Jsou velmi plochá, povislá a nemám prakticky žádný výstřih,“ popisuje Lucy své předoperační rozpoložení.

Žádné problémy

Jedná se o velmi mladou metodu, které se však předpovídá zářná budoucnost. Vždyť ideálnější to ani být nemůže – žena se zbaví nechtěné tuku v určitých partiích, například na hýždích, a naopak dostane větší prsa.

Ačkoliv se to tak nemusí zdát, nejde o žádný zásadní zásah do těla. Dokonce může probíhat jen pod lokálním umrtvením.

Lékař vysaje tuk z vybraných partií, následně jej prožene speciálním přístrojem, který zkondenzuje kmenové buňky a tento kvalitní materiál vpraví do prsou.

Lucy Mead popisuje, že po operaci se cítila dobře, což se ostatně předpokládalo. Akorát týden pro jistotu brala antibiotika kvůli možným infekcím. Stav slabosti měl trvat jen několik dnů. Zanedlouho byla Lucy v plné síle, akorát s pořádným poprsím, které si náležitě pochvaluje.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 70