Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Taylor Lautner a Kristen Stewart / foto: Shutterstock

Foto: Vlkodlak ze Stmívání je k nakousnutí

Sága Stmívání je v kurzu a tak se v nejbližších dech a týdnech mohou nadšené pubertální fanynky těšit na záplavu obálek, rozhovorů či sexy fotosérií s hvězdami upírského hitu.

magazin.cz
Obálku legendárního hudebního magazínu Rolling Stone zdobí vypracovaná postava Taylora Lautnera, který ve filmu hraje Jacoba Blacka, vlkodlaka, ke kterému přilne zoufající si Bella. Pochopitelně než se vrátí její milovaný.

Při pohledu na Taylorovo tělo je jasné, že pokud při castingu rozhodoval vzhled a vypracovaná postava, získal svou roli právem. Hezká tvářička a pod mokrým tričkem se rýsuje pověstný pekáč buchet.

Zjev metrosexuála bývá ošidný, takže si redaktor hudebního magazínu neodpustil otázku na Taylorovu sexualitu. Odpověď zněla: „OK. Chápu kam míříte. Zajímavá nabídka.“ A dodal: „Hodně se o tom spekuluje.“

Kromě dalších pokračování Stmívání se na Taylora můžete těšit v hlavní roli romantické komedie Valentine's Day, kterou točí jeden z nepovolanějších režisérů tohoto žánru Garry Marshall (Pretty Woman, Nevěsta na útěku).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 479