Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Lidé mluví s mimozemšťany. Prý jsme zaostalí

Bulharští vědci tvrdí, že mimozemšťané existují a vadí jim nemorální chování lidstva.

Na Zemi je tato země známá letovisky na Černém moři a horami, kde se dobře lyžuje. Zdá se ale, že o Bulharsku vědí i mimo naši planetu. Alespoň to tvrdí bulharský institut pro vesmírný výzkum.

Pracovníci tohoto institutu prohlašují, že jsou ve styku s mimozemšťany. Zní to sice jako vtip, ale pracovníci tohoto institutu prý mimozemšťanům poslali už asi třicet otázek. Možná se jich měli zeptat, proč se napřed nespojili s americkou NASA.

Bulharští vědci teď zkoumají piktogramy obsažené ve více než sto padesáti kruzích v obilí, které se letos objevily na různých místech na zeměkouli.

Jsou všude kolem nás
Tým vědců je podle listu Metro přesvědčen, že obrazce v obilí obsahují odpovědi na otázky, které Bulhaři vyslali do vesmíru. Lačezar Filipov, zástupce ředitele institutu pro vesmírný výzkum, říká:

"Mimozemšťané jsou teď všude kolem nás a stále nás pozorují. Nejsou nepřátelští, spíš by nám rádi pomohli. My ale ještě nejsme na dostatečné úrovni rozvoje, abychom s nimi uměli navázat přímý kontakt. Chtěli by pomoci, ale my ani nevíme, co bychom od nich v případě kontaktu měli žádat."

Filipov si je jistý, že během následujících patnácti let dojde k přímému kontaktu mezi námi a mimozemšťany. Spojení prý ale bude navázáno spíš pomocí telepatie než rádiových vln.

"Ale mohly by nastat i problémy," varuje Filipov. V souvislosti s našimi zásahy do přírody řekl, že "mimozemšťané se staví kriticky k našemu nemorálnímu chování".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 129