Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga trpí depresemi

Lady Gaga na svých turné trpí záchvaty deprese. Ale jak sama tvrdí, "chronický smutek" prospívá její kreativitě.

Popová hvězda, které se podle jejího nejslavnějšího hitu přezdívá "poker face", zjišťuje, že je pro ni těžké vyrovnat se slávou. Je to hlavně z toho důvodu, že kariéra ji odvádí daleko od milovaných rodičů.

Když měla uvést, co nejhoršího ji v roce 2009 potkalo, začala vysvětlovat: "Osamělost, když jsem na cestách. Trpím chronickým smutkem, který se opakovaně vrací. Nejhůř mi bylo v Austrálii letos v květnu. Byla jsem absolutně sklíčená a nechápu proč, když jsem zažívala tolik věcí, kvůli kterým jsem mohla být šťastná."

Zpěvačka přiznává, že se často cítí mizerně, a to úplně bezdůvodně. Ale naučila se "odvádět" svůj smutek do tvorby. "Jela jsem do studia a celé hodiny jsem tam hrála. A napsala jsem píseň, která bude to nejlepší v mé kariéře, krásnou píseň o mém otci. Pamatuju si, že jsem pozorovala, jak mi slzy obarvené řasenkou stékají na klapky a pomyslela jsem si ‚ že je OK být smutná. Jsem vycvičená, abych milovala svou melancholii," řekla Lady Gaga.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 102