Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominika Kadlčková / foto: Korzo

Modelka Kadlčková je prý tlustá. A randí s Issou!

Dominika Kadlčková byla vždy obviňována z anorexie. Teď se dozvěděla, že je tlustá!

Dvacetiletá modelka Dominika Kadlčková už nesmutní. Po rozchodu se svým přítelem vyráží na společenské akce a doprovod jí dělá zpěvák Sámer Issa. Dominika musela nedávno překousnout i to, že neuspěla v castingu na přehlídku Fashion for kids. Řekli jí, že je tlustá!

Idol dívčích srdcí Sámer Issa si to ale nemyslí. "Nesmysl, Dominika je velice štíhlá. Nechápu vůbec, jak mohl někdo něco takového říci, mně se moc líbí," říká zpěvák.

Že by ho ale s Dominikou pojilo něco víc než přátelství, odmítá. "Teď nikoho nemám, stejně jako Dominika, tak si občas někam spolu vyjdeme, to je vše. Nic jiného za tím nehledejte. Dominika je skvělá kamarádka," upřesňuje Sámer.

Ženskou do bytu? Nikdy!
Sámer má totiž momentálně jasno. Do svého bytu žádnou ženu nechce. Chce žít sám, na vážnou známost prý nemá čas.

Už 16. prosince chystá vánoční koncert v pražském kostele Svatého Michaela. Vystoupí na něm řada hostů, například operní hvězda Andrea Kalivodová nebo účastnice soutěže Česko hledá SuperStar Martina Balogová.

Co se týče dívek, Sámer tvrdí, že se mu líbí nejen superštíhlé krásky. "Baculky mají taky něco do sebe. Myslím, že o postavě to vůbec není. Žena má mít především charisma. Musí něčím zaujmout a ne vypadat jako nějaká vychrtlá loutka," zamýšlí se Sámer.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 80