Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fergie / foto: wallpaperbase.com

Fergie touží po dítěti. Brzy

Americká zpěvačka a herečka Fergie (34), vlastním jménem Stacy Ann Fergusonová, sdělila britskému tisku, že se bude s manželem pokoušet o dítě, jakmile dokončí své turné.

"Rozhodně," odpověděla Fergie britskému časopisu Cosmopolitan na otázku, zda plánuje rodinu. "Ale nejdříve chci dokončit tohle turné, než se pokusíme založit rodinu. Nikdy nebudeme znovu prožívat tohle období našeho života, tak z toho musíme vyždímat co nejvíc," dodala.

V tuto chvíli si zpěvačka skupiny Black Eyed Peas a jedna z hereckých hvězd připravovaného filmu Nine říká "fun wife" (manželka pro legraci - pozn. Korza). A tvrdí, že pro svého manžela Joshe Duhamela zatím není žádná "hospodyňka".

"Já strašně ráda vařím," řekla. "Ale teď si spolu užíváme hodně legrace, což je velmi důležité."
Fergie mluvila i o svém stesku po manželovi. "Stýská se mi po něm, když jsem teď s Black Eyed Peas na turné," prozradila a dodala: "Je to už měsíc, co jsme se viděli naposledy, ale mluvíme spolu každý den. Ještě že je Josh taky v showbyznysu, to pomáhá."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 41