Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sámer Issa: / foto: Korzo

Sámer Issa: sláva díky skandálům!

Sámer Issa přišel na křest charitativního kalendáře České Miss Ivety Lutovské do pražského Buddha Baru-Siddharta Café oblečen jako pražský pepík z minulého století. Kšiltovka a pepito sako.

"Protože jsou tady všichni oblečeni tak, aby byli in, tak jsem se schválně vymódil jako ten předpotopní pražský pepíček," přiznal Korzu Issa.

Sám nepřetržitě provokuje, protože je prý už poučen, jak se udržet na výsluní v showbyznyzu. "Občas sleduji Česko Slovenskou SuperStar. Jsou tam stoprocentně talenti. Ale nebudou mít lehké prosadit se," tvrdí Sámer, který má už své zkušenosti.

SuperStar prý nemají tušení, jak se udržet na výsluní
"Já se v showbyznyzu pohybuji už šest let, tak vím, jak to je. Nejdříve jde o krásnou věc, pak nastane tvrdá práce. Především člověk musí mít kvalitní tým lidí, který funguje tak, aby talent posouvali dál. A pak samozřejmě musí být opředen skandály. Člověk je nucen udělat vždycky nějaký kompromis, aby se prodral a nechal prostor novinářům, ať o něm píší tak, aby se prosadila i média. Vím o tom prostě své. Ti nadšenci z Česko Slovenské SuperStar o tom nemají asi ještě ani potuchy," hraje si na znalce.

Teď se těší na vánoční koncert, který se bude konat 16. prosince v pražském kostele Svatého Michala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 81