Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bernie Barker / foto: Shutterstock

Důchodci se svlékají za peníze!

Tukové váčky, vrásky, ochablé vnady... To všechno se dá zúročit. Nevěříte? Tady je důkaz – poznejte nejstarší striptéry světa!

Lena (74): Když se babička svléká...

magazin.cz
Má sedm dětí a deset vnoučat. Řeč je o Angličance Leně, která si už nějaký ten pátek přivydělává v jednom essexském baru jako striptérka. Její tělo sice není podle měřítek současné módy, nicméně přitahuje pozornost. Aby ne – Lena má prsa číslo 48DD (odpovídá zhruba našim pětkám) a zbytek tvoří poněkud povislé vnady. Žena se však za své někdejší „přednosti“ nestydí. Naopak se jimi docela slušně živí.

Propagátorka sexu po šedesátce
„Všude jsou vyzáblé blondýny se silikonovým poprsím. Připadají mi, jako by byly z umělé hmoty, zkrátka k normální ženské mají daleko. Já si na nic nehraju, jsem přirozená. A proč se svlékám? Zkrátka proto, že chci ostatním ukázat, že i lidé po šedesátce jsou sexy a v žádném případě nepatří do „starého železa“. Máme zájem o erotiku jako ostatní,“ říká Lena, která své vnady předvádí už 25 let (od své padesátky).

Na vystoupení jí často doprovází manžel Charlie, který dohlíží na její „bezpečnost“. „Moje rodina mě v práci podporuje a fandí mi,“ uzavírá vnadná sedmdesátnice.

Bernie Barker (+67): Smyslný a svalnatý stařík...

magazin.cz
Jeho show už dneska neuvidíte. Bernie totiž zemřel před dvěma lety na rakovinu prostaty a zatím se nenašel nikdo, kdo by tohoto šedovlasého striptéra nahradil. Bernie Barker byl totiž mezi svlékajícími se muži pojem. Původně se živil jako inženýr nebo pojišťovací agent. Když mu odbila šedesátka, rozhodl se změnit svou image i kariéru a stát se striptérem.

„Zpočátku jsem svlékání bral jako srandu. Byla to zábava! Jenže pak se mi v šedesáti letech podařilo vyhrát velkou soutěž mužského striptýzu v Miami. To mě nakoplo a tak jsem šel z jedné soutěže do druhé a téměř všude jsem vítězil,“ zavzpomínal na své začátky Bernie, který získal prvenství celkem 42krát.

Tělo na mučidlech

magazin.cz

Tento americký důchodce vítězil zaslouženě. Jeho svalnaté a dobronzova opálené tělo by mu totiž záviděl nejeden chlap ve středních letech. „Jasně, že se o sebe starám. Denně navštěvuji fitcentrum v Las Vegas, kde se několik hodin mučím na posilovacích strojích,“ prozradil svůj recept na pevné křivky Bernie.

Jeho dalším „rýsovačem těla“ však byla i samotná striptérská profese. Šedovlasý svůdce byl totiž známý svou vychytanou choreografií, které vévodila „měsíční chůze“ ve stylu Michaela Jacksona.

Rekordní naháč
Vystoupení Bernie Barkera byly v Miami a Las Vegas vyhlášenou atrakcí. A že se tento „chlapík v letech“ ženám líbil, o tom není pochyb. Striptér byl totiž třikrát „šťastně rozvedený“. Jeho fanynky na něj asi jen tak nezapomenou – od roku 2003 je totiž Bernie Barker zapsaný v Guinessově knize rekordů, jako nejstarší mužský striptér na světě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 355