Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Umělá Agáta Hanychová chodí na botox

Chodím na botox, ale plastiku nechci, tvrdí Agáta Hanychová.

Modelka Agáta Hanychová (24) se zúčastnila oslav prvního výročí Kliniky estetické stomatologie a kosmetiky EsthetX. Při té příležitosti prozradila, do jakých kosmetických zákroků by byla ochotná jít a co už je nad její mez.

"Určitě bych nešla do žádných radikálních úprav obličeje," svěřuje se Agáta Korzu.

"Chodím jen jednou za půl roku na botox do čela a beru to jako prevenci proti vráskám. Nenechávám si to ale píchat tolik, abych neztratila mimiku. Vždycky jen trochu," vysvětluje modelka, které třeba estetická stomatologie vůbec nevadí.

"Zrovna zítra jdu sem na kliniku na trhání zubů. Ani na bělení zubů mi nepřijde v dnešní době nic špatného. Ale nechávat si zvětšit prsa a podobné věci, když to není potřeba, to ne. Do toho bych nešla," říká rezolutně rebelka českého showbyznysu, která odsuzuje tyto procedury zvlášť u holek mladších osmnácti let.

"Já bych ty holky zmlátila a poslala do školy. A jejich rodiče do blázince," tvrdí.

Agáta prozradila, že má na svém těle celkem šest tetování a prošla si i obdobím piercingů. Na těchto věcech nevidí nic špatného. "Piercingy se dají naštěstí vyndat, tetování už podle mě bude do pěti let také možné dát si v pohodě odstranit. Nevidím v tom problém."

A co na její estetické úpravy říkala maminka Veronika Žilková? "Já jsem se jí na nic neptala. Musela to přijmout," tvrdí Agáta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 95