Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Holka ukazovala řidičům prsa. Jeden ji srazil!

Exhibicionismus se nevyplácí.

Obvykle se mezi exhibicionisty řadí muži, kteří rozhalováním dlouhých plášťů, pod nimiž jsou zcela nazí, ohromují kolemjdoucí.

Velká prsa řidičům neukazuj
Spousta mužů by si jistě přála, kdyby takové chování ve větší míře vykazovaly také ženy. Byť se tak běžně neděje, čas od času se nějaký ten úlovek najde – a hned je z toho pořádná mela.

Na Novém Zélandu totiž jedna odvážná školačka ukazovala řidičům své bujné poprsí. Řada z nich – možná s uslintanými triky – průjezd kolem ní zvládla.

Ovšem jeden z řidičů se do okouzlujících ňader tak zadíval, že do studentky rovnou narazil. Ta přeletěla kapotu, rozbila zadní sklo a skončila za vozem. Naštěstí bez vážnějších zranění.

Byl to jen hec
Osmnáctiletá Cherelle Dudfield se následně přiznala k tomu, že její chování nebylo úplně v normě a přijala trest za způsobování rozruchu.

Cherelle vypověděla, že se vsadila s kamarádkou o to, že si stoupne doprostřed silnice a bude projíždějícím ukazovat prsa.

Soudce označil její chování za nebezpečné a hovořil o štěstí, že se nikomu nic nestalo. Cherelle nakonec vyvázla jen s pokutou ve výši asi tří tisíc korun.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 137