Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kung fu opice vyzkoušely bojové umění na cvičiteli

Číňan, který cvičil opice v bojových uměních a chtěl po nich, aby bavily návštěvníky nákupního centra, zažil šok. Opice začaly naučené bojové triky zkoušet na něm.

Lo Wungovy opice se staly oblíbenou zábavou před nákupním střediskem v Enshi v provincii Hubei. Ukazovaly, jak spolu navzájem bojují. Jak však uvádí Ananova, jeden chytrý opičák trochu zapřemýšlel a přišlo mu zajímavější změnit cíl.

Když trenér na chvilku zaváhal, opičák ho trefil přesně mířeným kung fu kopem do hlavy. Ostatním opicím se nápad líbil a přidaly se.

Hu Luang (32) zachytil celý incident na video. Dodal k tomu: "Viděl jsem, jak ho jeden opičák praštil pěstí do oka. Pak se trenér snažil chytit jiného za ucho, ale ten bleskově zareagoval tím, že ho chytil za nos. Skákali okolo něj jak pominutí. Bylo to lepší než film s Brucem Leem."

V jednom okamžiku se cvičitel pokusil uchopit hůl, aby jí opice uhodil. Ani to nebyl dobrý nápad: opice mu hůl okamžitě vzaly a začaly ho s ní bít přes hlavu. Nakonec cvičitel dostal opice pod kontrolu, až když se mu povedlo zamotat je do provazů, kterými byly přivázané.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 86