Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Trapné trofeje. S těmi se nikdo chlubit nebude

Ne každá výhra potěší.

Celebrity a sportovci rádi prohlašují, jak moc jim na nejrůznějších oceněních symbolizovaných trofejemi, cenami a poháry záleží a jak si je vystavují ve svých honosných domech tak, aby na ně co nejlépe a co nejčastěji viděli.

Ať už to je pravda, přikrášlování reality nebo prachsprostá lež, jisté je to, že následující trofeje skončí přinejlepším ve sklepě, když ne rovnou v popelnici.

Za odměnu pomeranče
Když vyhrajete tenisový turnaj, máte chuť postavit se před novináře s foťáky a kamerami a ukázat jim pořádně honosnou trofej. Tenista Gianna Mina se před ně musel postavit s mísou pomerančů, kterou získal na floridském turnaji Orange Bowl. Výhodou je, že má o zásoby vitaminu C postaráno.

magazin.cz

Pohár s tygrem
Bývaly časy, kdy se Tiger Woods těšil takovému renomé, že si mohl dovolit pořádat vlastní turnaj a vítězi – svému konkurentovi – na něm předat trofej s tygříkem na vrchu, který drží tlapu na glóbu. Že by tím Tiger chtěl něco naznačit?

magazin.cz


Spoustu koláčků
Hvězda kulečníku Ding Junhui získal na jednom turnaji kromě docela hezkého poháru také 276 malých koláčků od sponzora soutěže. Následně je daroval bezdomovcům.

magazin.cz

Johny Depp s rybou
Slavný herec Johny Depp si z Bahamského filmového festivalu odvážel rozměrný suvenýr ve tvaru ryby za celoživotní přínos kinematografii. Těžko říct, ve kterém obchůdku pro turisty ho pořadatelé koupili.

magazin.cz

Malý kotel
Herečka Renee Zellweger se tvářila docela překvapeně, když na jedné ze soutěží o ženu roku dostala coby symbol vítězství maličký kotlík.

magazin.cz

FOTO: metro.co.uk

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 89