Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sylvia van der Vaart / foto: fhm-online.de

FOTO: Sylvia van der Vaart je sexy i při chemoterapii

Prožívá těžké období, přesto nafotila úžasné fotky.

Manželka špičkového fotbalisty Rafaela van der Vaarta Sylvia se v boji s rakovinou prsu rozhodně nevzdává. Naopak, úspěšně podstupuje chemoterapii, a aby toho nebylo málo – navzdory všem předpokladům vypadá stále skvěle.

magazin.cz


Fakt pěkné fotky

Leckdo by v tak těžkém životním období hodil kariéru za hlavu. Pro Sylvii už také není tak důležitá, to ale nemění nic na tom, že nechce být litována a nechce na sobě nechat znát, že trpí vážnou chorobou a léčí ji způsobem, který na lidech obvykle zanechá své stopy.

Sylvia van der Vaart se dokonce rozhodla nafotit odvážný set snímků pro německou mutaci pánského časopisu FHM. Sami můžete posoudit, jak se povedly, a uznat, že Sylvii to sekne jako nikdy dříve.

Modelka, která se opravdu proslavila až svým vztahem s fotbalistou Realu Madrid, pracuje také jako porotkyně v německé show Supertalent.

„Chtěla jsem ukázat, že s rakovinou prsu se nemusíte někde schovávat. Musíte žít. Chci tak na lidi působit uklidňujícím dojmem,“ říká Sylvia.

magazin.cz

Vlasy už rostou
„Poslední tři měsíce byly opravdu tvrdé. Objevily se komplikace, které jsem předtím nezažila. Ale focení bylo osvěžující, dodalo mi pořádnou dávku energie,“ vykládá Sylvia o tom, jak se jí stálo před foťákem v průběhu náročné a unavující léčby.

Modelce se navíc podařilo udržet si svou váhu, přičemž spíše opak bývá při chemoterapii zvykem. „Děkuji bohu, nechci vážit míň.“

Focení podstoupila Sylvia s parukou. Na otázku, kdy ji budeme moci vidět opět s jejími vlasy, odpověděla: „Už mi zase rostou. Ale našla jsem paruku, která je skvělá. Nechci se hecovat.“

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 92