Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Dva desetiletí chlapci znásilnili dívku

Kam ten svět spěje?

Pod sexuálním násilníkem si většina lidí představí oplzlého postaršího chlápka, který v důsledku své poruchy nevybíravě vstupuje do životů jiných.

Mladí násilníci
Pomineme-li skutečnost, že povážlivě přibývá také sexuálních násilnic, tak se tato definice velmi rozšiřuje a v důsledku posledních případů do ní může spadat kdekdo.

Třeba takový desetiletý, na pohled nevinný kluk. V tomto případě dva. Právě ti jsou důvodně podezření z toho, že znásilnili osmiletou dívku. A vězte, že takovými obviněními se nestřílí jen tak od boku, pokud by nebyla takřka stoprocentně jistá.

Případ se odehrál v západním Londýně v parku školy, do které všechny tři děti dochází. Chlapci si s dívkou měli hrát, když v tom jim zřejmě ruplo v bedně a rozhodli se ji znásilnit.

K sexu zřejmě nedošlo
Dívka vypověděla, že ji kluci zatáhli do křoví, kde se na ní pokoušeli sexuálně vybít za denního světla.

Pravděpodobně nedošlo k samotnému aktu znásilnění, zřejmě také kvůli věku dotyčných, jejichž tělesná výbava zatím naštěstí nebyla ve stavu schopném provést hrozivý čin.

Chlapci ale jednoznačně provedli kroky, které ke znásilnění směřovaly. Případ vyšetřuje samotný Scotland Yard.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 244