Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iveta Bartošová / foto: Korzo

Bartošová: S Pomejem končím, dávám žádost o rozvod

Vypadá to, že manželství Ivety Bartošové a Jiřího Pomejeho je definitivně v troskách.

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) tvrdí, že svůj názor nezmění. Na křtu svého nového cédéčka Korzu potvrdila, že je připravena podat žádost o rozvod. Její manžel, producent Jiří Pomeje, má prostě smůlu. Iveta s ním o společné budoucnosti nechce vůbec mluvit.

"Zatím jsem neměla čas žádost podat, připravovala jsem cédéčko, vystupuji na Slovensku a chystám pro nás s Arturem Vánoce. Už máme postavený stromeček, teď se chystáme o víkendu dělat vánoční výzdobu a budu ještě péci nějaké cukroví," upřesňuje Iveta.

O tom, že přesně před rokem prohlašovala, jak je šťastná, že má úplnou rodinu, nechce ani slyšet. Se svým mužem prý definitivně skončila.

Jiří Pomeje (45) se mezitím předčasně vrátil ze své dovolené v Thajsku. Ve skrytu duše totiž doufal, že ho Iveta přece jen na křest svého cédéčka pozve. Nestalo se tak. Událost si nenechali ujít především fotografové a novináři, ze známých tváří se neobjevil nikdo.

Iveta si pochvalovala, že jí to výborně zpívá a že její noví spolupracovníci jsou konečně ti správní lidé na správném místě. Jsou jimi Petr Šiška, (bývalý moderátor pořadu Nic než pravda) a Kristýna Peterková, přítelkyně dvorního Ivetina textaře Káji Maříka a finalistka druhé řady Česko hledá SuperStar.

Nevděčnice nešťastná
Svému manželovi za práci, kterou pro ni dělal, Bartošová ani nepoděkovala.

Iveta, která Pomejemu vyčítá, že pro ni nasmlouval příliš mnoho akcí a ona nemohla sjednané závazky splnit, působila nejistě a špatně zadržovala slzy. "Prožívám hrozné období," říká Iveta nešťastně.

Stejné pocity má i Jiří Pomeje. Ten Korzu v pátek ráno na otázku, co bude dál, odpovídá:
"Nevím, šetřete mě, už se do mě nestrefujte. Potřebuju klid, jsem zoufalý, jsem na práškách. Letošní Vánoce budou nejhorší v mém životě."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 44