Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Pobodal ji a ona ho pořád miluje!

Ztratila ledvinu a málem život, nikoliv však lásku.

Dlouhá jizva se jí táhne od hrudníku až po břicho. Šestnáctiletá Janin stále trpí v bolestech poté, co do ní v šíleném útoku zanořil nůž stejně starý přítel.

Láska vymaže i pokus o zabití
Málem ji zabil, ale Janin smýšlí navzdory všem předpokladům: „Není hezké, co mi udělal. Ale moje láska prostě nechce přestat.“

Stále miluje kluka, který jí téměř připravil o život a zanechal ji celoživotním následkům. Kromě jizvy navíc ztratila poškozenou ledvinu.

To jsou plody lásky, která se započala před osmi měsíci v jednom malém německém městě.

„Znala jsem Martina ze školy. Srazili jsme se v supermarketu a začali si povídat,“ vzpomíná Janin na idylické začátky jejich vztahu.

Janin s Martinem trávila každou volnou chvíli. Byla a je do něj zamilovaná až po uši. Partner se ale měl brzy vybarvit v hrozivých barvách.

magazin.cz

Vztah plný násilí
„Nejdříve mě jen fackoval, pak mi jednou dal pěstí. Ale vždycky přišel a omlouval se,“ vypráví Janin o alarmujících začátcích brutality.

Potyčky už v červenci vyústily v hospitalizaci dívky a Martin dostal podmínku. S Janin se ale stýkat nepřestali.

Jednou ho ale popadl amok a svou přítelkyni pobodal. Přežila. I když jen s odřenýma ušima.

„Nejdříve jsem ho za to nenáviděla. Ale vím, že mě zabít nechtěl. Miluje mě nade všechno a nechce mě ztratit. Myslím, že se ve vězení změní.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 353