Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eliška Bučková / foto: Korzo

Bučková rozjíždí kariéru. Pomohla plastika uší!

Českou Miss 2008 Elišku Bučkovou čeká letos možná zlom v její dráze modelky. Už v půlce ledna odlétá zkusit štěstí jako modelka do Itálie a pak do Německa. Stane se z ní další česká topmodelka?

"Je to pravda. V půlce ledna skutečně odlétám do italského Milána a poté do Německa, kde mě čekají zajímavé pracovní nabídky," svěřila se Korzu Eliška, která si dala do nového roku předsevzetí, že bude více fotit.

Hned v průběhu ledna, a možná i února, k tomu bude mít mnoho příležitostí.

"V obou zemích bych měla strávit maximálně dva měsíce. Záleží na tom, jak mě budou potřebovat. Předem ale avizovali, že by to mělo být tak na dva měsíce," vysvětlila kráska.

"Záleží samozřejmě také na mně, jak se mi tam bude líbit," dodala.

magazin.cz

Plastika uší zabrala
Eliška si nechala v červnu loňského roku přišít své odstálé uši a splnila si tak svůj dlouholetý sen.

Stále častěji se nyní ukazuje s vlasy staženými do culíku a užívá si obdiv mužů. Plastická operace se - zdá se - vyplatila a Eliška možná prorazí i za hranicemi naší republiky. Její plány v zahraničí jsou ambiciózní.

"V Miláně budu tak dva týdny. Čeká mě tam moje první focení. Potom se asi přesunu na nějaký ten Fashion week a dál se uvidí," prozradila modelka, která je s nabídkou v zahraničí prý maximálně spokojená.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 82