Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Susan Boyle / foto: Reuters

Ošklivka Susan Boyle se chystá na chlapy. Objevila botox!

Susan Boyle říká, že trochu zhubla, dala si vybělit zuby, má šatník plný elegantních věcí a chystá se někoho si najít.

"Není to tak, že by se z ošklivého káčátka vyklubala labuť, ale snažím se dobře se o sebe starat. Mám nového kadeřníka a objevila jsem botox. No a pro zvýšení sebevědomí jsem také trochu zhubla a dala si vybělit zuby. Bylo to pro mne velmi důležité. Nikdy dřív jsem neměla peníze na utrácení za pěkné šaty nebo boty," řekla Boyle v rozhovoru pro italský list Grazia.

Na otázku, jestli by si ráda našla přítele, bývalá kostelnice odpovídá: "To by bylo fajn. Abych byla upřímná, měla jsem už pár nabídek, ale momentálně mám moc práce. Zatím tedy mám svou kočku Pebbles. Ta se o mne stará a je mým nejspolehlivějším společníkem."

Susan Boyle vyneslo ke slávě fantastické vystoupení v britské soutěži Britain´s Got Talent, kde zazpívala píseň I Dreamed a Dream. Od té doby natočila album a má na svém kontě celosvětový bestseller.

"V Los Angeles byly tisíce lidí, kteří volali mé jméno. Bydlela jsem v hotelu, kam vodil své přítelkyně Frank Sinatra a kam si chodila zaplavat i Grace Kelly," dodala Boyle.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62