Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kylie Minogue / foto:

Kylie Minogueová: Líbí se mi i ženy.

Zdá se, že přiznávat se k bisexualitě nebo alespoň k mírným bisexuálním tendencím je u dnešních hereček a zpěvaček skoro nutnost.

Po Megan Foxové a Britney Spearsové se doznala i Kylie Minogueová (41).

V minulosti si tato australská zpěvačka dělala legraci z toho, že když je tak populární u gayů, měla by mít nějaké lesbické tendence. Teď už rovnou tvrdí:
"Ano, jsou ženy, které mne přitahují. Jsem sexuální exhibicionistka a je pro mne přirozené, že flirtuji. Ale ačkoliv mne ženy občas přitahují, s žádnou jsem nikdy nic neměla."

Kylie v současnosti chodí se španělským manekýnem Andresem Velencosem (31) a k bisexuálním sklonům se přiznala španělskému listu Max Mexico.

Kylie je jednou z nejpopulárnějších celebrit mezi homosexuály. V nedávném britském průzkumu mezi 3 000 gayi skončila na žebříčku popularity druhá, hned za fotbalovou hvězdou Cristianem Ronaldem.

Dalším potvrzením popularity této zpěvačky je i to, že když natočila reklamu pro výrobce spodního prádla Agent Provocateur, na internetu se na ni podívalo neuvěřitelných 350 milionů lidí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13