Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nepodařený útěk / foto: repro Youtube

VIDEO: Nejpitomější útěk z vězení.

Někdy by se mělo zavírat za sníženou inteligenci...

Obviněný, který uprchl ve Spojených státech ze soudní síně, dostal bolestivou lekci, když se pokoušel proskočit oknem ve druhém poschodí. Nepovedlo se. Okno mělo nerozbitné sklo. A to bolelo.

Obětí vlastní hlouposti se stal devatenáctiletý Travis Copeland. Poté, co uprchl eskortě, zmateně pobíhal po chodbě a hledal únik. Když proti němu vyrazila stráž, rozhodl se k zoufalému činu a pokusil se utéct oknem. Jak to dopadlo, ukazuje video. Po nárazu do skla pochopil, že tudy ne a vzdal se.

K tragikomickému incidentu došlo v soudní budově v Lake Country v americkém státě Illinois. Copeland byl právě veden k soudu, kde měl být potrestán za porušení podmínky kauce.

Akce jako vystřižená z hollywoodského filmu mu nebyla nic platná. Video ukazuje, že americké soudy počty strážných rozhodně nepodceňují a proti několikanásobné přesile by mládenec neměl šanci. Ale na chvíli se díky záběrům průmyslové kamery stal alespoň miláčkem YouTube.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 101