Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miss Dirty Martini / foto: Karl Lagerfeld pro V magazine

Modelka s nadváhou ve spodním prádle. Co jí říkáte?

Fotografie módního časopisu V magazine dokáží provokovat.

Nejinak je tomu v aktuálním, lednovém vydání. Již jsme vám představili sérii fotografií, kde hlavní roli nehrají vychrtlé modelky, ale polonahá těla žen řekněme oplácaných.

Do tototo čísla, jehož tématem byly X-size modelky, přispěl i módní návrhář a úspěšný fotograf Karl Lagerfeld, který nafotil neobvyklou sérii na spodní prádlo. Nazval ji Coco A Go-Go a do hlavní role obsadil prostopášnou divu známou pod jménem Miss Dirty Martini. O jejích křivkách se rozhodně nedá říct, že by byly subtilní.

magazin.cz

Obrázky jsou inspirované Coco Chanel, dokonce dáma, která na jedné fotografii pózuje po boku baculaté modelky, se známé návrhářce podobá.

Série vznikala v ateliérech Chanelu, v ulici Cambon 31 v Paříži, na jehož schodišti Miss Dirty Martini vstupuje do světa nejvyšší módy. Zda se jí podaří přimět návrháře, aby zavrhli vyzábliny a konečně sáhly po holkách krev a mlíko, je jiná otázka.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 685