Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Aniston / foto: Shutterstock

Jennifer Anistonová už zase randí. Víte s kým?

Jennifer Anistonová zase přiložila polínko na doutnající ohniště fám o tom, že randí se skotským krasavcem Gerardem Butlerem.

Pozvala ho totiž na svou narozeninovou oslavu, kterou uspořádala v předstihu ve slunném Mexiku.

magazin.cz
Jedna z hvězd seriálu Přátelé a herečka známá z mnoha filmových rolí vyrazila před týdnem s kamarádkami Courtney Coxovou a Sheryl Crowovou do slunného rezortu Los Cabos. Do jejích narozenin, které oslavila  jedenáctého února, si tam užívaly slunce, moře a písečných pláží.

Jedním z hostů, který znovu podnítil zvěsti o jejich údajném vztahu, byl herecký kolega Anistonové z filmu The Bounty Hunter (Exmanželka za odměnu - pozn. Korza) Gerard Butler, se kterým prý chodila na konci loňského roku, uvádí RadarOnline.com.

Od chvíle, co se v roce 2005 rozvedla s Bradem Pittem, měla slavná herečka vztahy s Vincem Vaughnem a Johnem Mayerem. Když však minulý rok natáčeli s Butlerem novinku The Bounty Hunter, začaly kolovat fámy také o jejich vztahu.

Herec, kterého jsme u nás mohli vidět například ve snímku P.S. Miluji Tě, nebo jako krále Leonidase v 300, byl před několika dny v tisku také spojován s držitelkou Oscara, herečkou Reese Witherspoonovou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28