Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: mtv.com

Brangelina se soudí, prý o nich média lžou?

Hollywoodský pár Angelina Jolieová (34) a Brad Pitt (46) se soudí s novinami, které uveřejnily zprávu o jejich rozchodu.

Jako první přinesl šokující zprávu o konci lásky hollywoodského páru 24. ledna list News Of The World. V článku se tvrdilo, že Angelina a Brad "se rozešli a domluvili na tom, jak si rozdělí děti i majetek".

Ukázalo se ale, že tyto zvěsti nebyly pravdivé, a Brad s Angelinou si najali právníka Keitha Schillinga, aby je ve sporu s listem zastupoval. Schilling tvrdí, že list odmítl "rozumný požadavek", aby se páru za "nepravdivé" zprávy omluvil.

V prohlášení Schillingovy firmy se také píše, že Sorrell Trope, kterého si prý Brad a Angelina najali jako rozvodového právníka, se nikdy se svými údajnými klienty nesetkal.

"Neměl jsem s nimi žádný kontakt, ani s Angelinou Jolieovou, ani s Bradem Pittem. A totéž platí o všech zaměstnancích této firmy," prohlásil podle BBV právník Trope.

Brad ani Angelina zvěsti o rozchodu v době jejich zveřejnění nijak nekomentovali. V neděli večer se ale spolu s nejstarším synem Maddoxem (7) ukázali na americkém Super Bowlu. Na otázky novinářů neodpovídali, ale usmívali se. Evidentně byli rádi, že ve finále ligy amerického fotbalu vyhrál tým z New Orleans nad soupeřem z Indianapolis.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14