Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga propaguje bezpečný sex

Zpěvačka je uvědomělá.

Excentrická zpěvačka v deníku Sky News promluvila o tom, že ti, kdož nepoužívají kondom, hazardují se životem hrou na "ruskou ruletu".

"Vidím je každý večer a jsou tak krásní, roztomilí, jsou to drahoušci, ale někteří z nich jsou tak nejistí, plni obav a bez sebevědomí," říká popová diva, která se v kampani objeví ve vysokém černém klobouku a v masce přes oči a polovinu obličeje.

"My všichni víme, že sex s kondomem je o vzájemné dohodě, ale bez něj je to ruská ruleta."

Lady Gaga je součástí kampaně kosmetické značky MAC proti HIV/AIDS spolu se Cyndi Lauperovou.

"Nežijeme v době, kdy můžete spát s každým. Musíte být opravdu opatrní, člověka nejdříve poznat a nechat ho absolvovat testy, než s ním budete mít sex. Je to velmi důležité," říká blonďatá žena vamp.

Pracovitá a sama
Pokud jde o ni a její vztahy, v rozhovoru přiznala, že na to, aby měla nějaký vztah, je příliš zaneprázdněná a soustředěná na svou práci. "Jsem zoufalá a sama," vtipkuje Gaga. "Ale jsem ráda sama. Měla jsem v minulosti vztahy, ale protože jsem pořád na cestách a tak moc se soustředím na práci, je pro mě nemožné vztah si udržet," dodává.

Popová královna současnosti se na výsluní dostala v průběhu loňského roku, ale dlouhá léta musela neúnavně pracovat na své hudební kariéře, než se dostala na vrchol. "Těžce jsem pracovala celý život - nikdo mi do ruky sám od sebe nedal nahrávací smlouvu," uzavírá talentovaná rodačka z New Yorku s italskými kořeny.

Lady Gaga je momentálně na celosvětovém turné a nyní koncertuje ve Velké Británii.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 58