Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mickey Rourke / foto: Shutterstock

Rekordman Rourke: Stihl jsem 14 žen za noc

Ne nadarmo měl hlavní roli ve filmu 9 a ½ týdne.

Herec a bývalý boxer Mickey Rourke se snažil radit zpěvačce Cheryl Coleové (26), jak na muže. Při té příležitosti se přiznal, že měl jednou během divoké noci v Londýně sex se čtrnácti dívkami.

Fotbalisté jsou medvídci

Rourke chtěl Cheryl vysvětlit, že zálety jejího manžela vlastně nebyly tak hrozné a že on sám býval o dost aktivnější. Dokonce prohlásil, že fotbalisté jsou "měkoty".

"Zapomeňte na Ashley Colea, to, jak se chová, se nedá s filmovými hvězdami ani srovnávat. Manželky fotbalistů to mají ještě docela jednoduché, měly by zkusit žít s hollywoodskými výtržníky. Jednou jsem strávil víkend v Anglii a měl jsem čtrnáct ženských za jednu noc," přiznal Rourke v rozhovoru pro list The Sun.

Nejen filmový erotoman
"Kdyby manželky fotbalistů věděly, co vyvádějí chlapi od filmu, řekly by si, že mají doma hodné medvídky," dodal herec, který se proslavil především filmy s erotickým nábojem, například Devět a půl týdne.

Sám byl ženatý dvakrát a stihl prý přitom obšťastnit zástupy žen. Často chodil do londýnských klubů a zdá se, že ani po padesátce ho energie neopustila. Vloni v září oslavoval v anglické metropoli pět dní a během té doby byl viděn s celou řadou krásek po boku.

Teď tvrdí, že se usadil a že mu jeho současná přítelkyně, čtyřiadvacetiletá modelka Anastasia Makarenková, stačí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 35