Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Zpackaná plastika. Místo dvou prsou má čtyři

Ne vždy se zvětšení prsou povede tak, jak má.

K britskému soudu doputoval případ, ve kterém žena žaluje svého plastického chirurga za zmršenou operaci, po níž měla mít větší prsa.

Prsa k narozeninám se nepovedla

Maria Alaimová si chtěla ke čtyřicátinám nadělit větší prsa, a tak zašla za plastickým chirurgem, který operaci provedl, ovšem s dosti nedokonalým výsledkem. Tak to aspoň Maria vykládá.

Paní Alaimové je dnes 47 a podle svých slov se cítí výsledkem operace tak ztrapněná, že se od té doby před manželem neukázala nahá. Pár se dokonce rozvedl. Přitom měl prý až do oné osudové operace skvělé manželství, napsal Daily Mail.

„Výsledkem operace Marie byly v podstatě čtyři prsa,“ říká její právník. Žena za operaci zaplatila 4600 liber. Nyní vyžaduje odškodnění ve výši tří milionů liber, což je zhruba 85 milionů korun.

Maria u soudu vypověděla, že operace z roku 2003 zcela zdevastovala její tělo. Obžaloba ukázala dokonce pooperační fotografie, na kterých jsou prsa skutečně v dezolátním stavu. Opuchlá, povislá, zkrátka hodně nepovedená.

Dvojitá bublina
Tyto deformace nejsou zase tak ojedinělé. Lékařský svět je označuje zajímavým spojením „double-bubble“, což je něco jako dvojitá bublina. Už to něco vypovídá o tom, jaká má paní Alaimová dnes prsa. Dvojité bubliny má totiž dvě.

Maria však nebyla na jediné operaci. Po první pokažené vzala zavděk nabídkou svého chirurga na opravu. Ta se nejenže nepovedla, ale výsledek byl ještě horší. Chirurg nabízel operaci třetí, ale tu už Maria odmítla. Vyžádala si jiného doktora, ale ani ten na ošidných prsou nepochodil.

Zkrátka a dobře, je to horší a horší. S věkem se nedokonalosti nezahalují, ale jsou ještě markantnější. Paní Alaimové tak zbývá jen zoufalství a úporná snaha získat pořádný balík peněz, přestože byla před operací chirurgem o možných rizicích varována.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 107