Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Jordan bude mít film. Půjde o sex nebo plastiky?

Bývalá modelka Katie Priceová, známá také pod pseudonymem Jordan, nenechává novináře v klidu.

Nedávno se překvapivě vdala za zápasníka Alexe Reida během jednoduchého obřadu v Las Vegas a v mezidobí, kdy s ním plánuje další dítě, uvažuje o zfilmování svého životopisu.

V tuto chvíli je Jordán uprostřed vyjednávání s filmaři, ale věří, že práce na filmu budou zahájeny v dohledné době. "Napsala jsem čtyři vlastní životopisy, vlastně čtyři deníky. Našla jsem producenta a ten už má v tuto chvíli tři z nich v ruce. Teď mu dodám ještě ten čtvrtý a může začít," říká kráska.

Katie, která má ze svých dřívějších vztahů tři děti - Harveye (7), Juniora (5) a Princess Tiaamii (2) -, tvrdí, že už má představu, kdo by ji ve filmu mohl ztvárnit. Ale zatím odmítá uvést jméno hlavní představitelky.

"Zatím vám nesdělím více informací, ale jsem si jistá, že to bude šílený film," řekla v britské televizní show GMTV.

Pilná spisovatelka
Svou první autobiografii uveřejnila v květnu 2004 pod názvem Being Jordan, tu následovaly svazky Jordan: A Whole New World (vydáno v dubnu 2006) a Pushed to the Limit (vydáno v únoru 2008). Nyní pracuje na čtvrtém, ve kterém popisuje rozchod se svým exmanželem a známým hudebníkem Peterem Andrem.

Andreho, který je otcem jejích dvou nejmladších dětí, už varovala, že se má na co těšit. "Nebudu se s ničím tajit, kdybych byla v jeho kůži, hodně bych se bála. Jen počkejte. Nadešel čas, aby pravda o mně a Peterovi vyšla najevo," uvedla v nedávném rozhovoru Jordan.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 22